[wpsp-form]

استریم فیلم و سریال در تمام دنیا با نام نتفلیکس شناخته می‌شود. این شبکه از سال 1997 با کرایه‌ی CD شروع به کار کرد و از آن به بعد به مرور به پلتفرم امروزی تبدیل شد. در ادامه تمام چیزی که باید قبل از خرید اکانت نتفلیکس بدانید را پوشش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

تاریخچه نتفلیکس

نتفلیکس در سال ۱۹۹۷ توسط رید هستینگز و مارک راندولف در اسکاتس ولی، کالیفرنیا تأسیس شد. تجارت اصلی این شرکت یک سرویس پخش مبتنی بر اشتراک است که از طریق کتابخانه‌ای از فیلم‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی، از جمله آن‌هایی که در داخل تولید می‌شوند، پخش آنلاین می‌کند.

خرید اکانت نتفلیکس

مدل تجاری اولیهٔ نتفلیکس شامل فروش دی‌وی‌دی و اجاره از طریق پست بود اما هاستینگز حدود یک سال پس از تأسیس شرکت، فروش خود را رها کرد تا به کار اجاره دی‌وی‌دی اولیه بپردازد. نتفلیکس ضمن حفظ تجارت اجارهٔ دی‌وی‌دی و بلو-ری، تجارت خود را در سال ۲۰۰۷ با معرفی رسانه‌های جریان‌دار گسترش داد. این شرکت در سال ۲۰۱۰ با پخش جریانی قابل دسترسی در کانادا و به دنبال آن آمریکای لاتین و کارائیب در سطح بین‌المللی گسترش یافت. نتفلیکس در سال ۲۰۱۳ با معرفی نخستین مجموعه تلویزیونی‌اش با عنوان خانهٔ پوشالی وارد صنعت تولید محتوا شد.

نحوه خرید اکانت نتفلیکس

برای خرید اکانت نتفلیکس می‌توانید به سایت Netflix.com مراجعه کنید و بعد از ثبت نام و پرداخت هزینه از این سرویس استفاده نمایید. مشکل اینجاست که اکثر ایرانیان امکان پرداخت بین المللی ندارد و پلتفرم‌هایی مثل نتفلیکس هم کارت بانک‌های ایرانی را قبول نمی‌کنند.

مشکل بعدی هزینه‌ی بالای خرید اکانت نتفلیکس است. در حال حاضر قیمت اکانت نتفلیکس به دلار حدود 20 دلار است که برای یک سرویس تماشای فیلم و سریال بسیار زیاد طلقی می‌شود.

در این شرایط استفاده از خدمات خرید اشتراک نتفلیکس برخی سایت ها مثل نقد فارسی می‌تواند برای کاربران این پلتفرم محبوب بسیار مفید باشد.

سیر تکاملی طراحی پاکت های نتفلیکس در زمان اجاره دادن DVD

جالب است بدانید که نحوه خرید اشتراک نتفلیکس می‌تواند بسته به برخی شرایط عوض شود. برای مثال ممکن است شما برای تماشای برنامه‌ای برزیلی اکانت خود را تهیه کنید اما اکانتی که به شما تحویل می‌دهند از ریجن ترکیه باشد. در این شرایط ممکن است شما نتوانید برنامه مورد نظر خود را تماشا کنید.

استفاده از نتفلیکس در ایران

شرایط خاص کشور برای استفاده از پلتفرم‌های خارجی باعث شده است تا هر برنامه‌ای، از نتفلیکس تا گوگل پلی، در کشور با شرایط خاصی استفاده شود. جای تعجب نیست اگر بگوییم که نتفلیکس هم مانند اینستاگرام، تلگرام، توییتر، اسپاتیفای و هر پلتفرم محبوب دیگری در ایران برای اتصال به ابزارهای جانبی نیاز دارد. به این مقوله در مقاله‌ی ساخت اکانت نتفلیکس هم پرداخته ایم.

علاوه بر این، برخی مشکلات دیگر هم برای استفاده از مزایای جانبی این پلتفرم در ایران وجود دارد. اگر روش‌های معرفی شده در مقاله کسب درآمد از نتفلیکس را امتحان کرده باشید، خواهید دید که آن‌ها هم سختی های خاص خود را دارند.

مزایای خرید اکانت نتفلیکس

نتفلیکس بزرگ‌ترین سهامدار حوزه سرگرمی در دنیاست که سهم بزرگی در ساخت فیلم و سریال های جدید دارد. استفاده از خدمات این شرکت می‌تواند مزایای زیادی برای شما داشته باشد. برای مثال:

  1. کیفیت بالای صدا و تصویر
  2. دسترسی به محتوای دست اول، درست بعد از انتشار
  3. تماشای تمام محتواهای این سرویس با زیرنویس فارسی
  4. پشتیبانی 24 ساعته
  5. دسترسی به محتواهای انحصاری نتفلیکس
  6. پیشنهادهای شخصی سازی شده برای تماشای فیلم و سریال های بعدی بر اساس علایق شما

قیمت اکانت نتفلیکس

اکانت های نتفلیکس در سراسر جهان بر اساس درآمد متوسط کشورها قیمت گذاری می‌شوند. با این اساس می‌توان مطمئن بود که نتفلیکس در کشورهایی مثل پاکستان بسیار ارزان‌تر از کشورهایی مثل سوئیس خواهد بود. این قضیه در مقایسه هم کاملا خود را نشان می‌دهد. برای مثال اکانت نتفلیکس ترکیه با قیمت حدود 200 لیر، حدودا 2.5 برابر ارزان‌تر از اکانت نتفلیکس در آمریکاست. با وجود این که امکانات و برنامه‌های پخش شده در آن‌ها هیچ تفاوتی با هم ندارند.

تاریخچه نتفلیکس در ایران

نتفلیکس در سراسر دنیا در دسترس است. قیمت این اکانت‌ها هم در سراسر دنیا بسته به درآمد متوسط جامعه تنظیم شده است تا همه بتوانند از این سرویس استفاده کنند. این شرایط عالی برای استفاده از بزرگ ترین پلتفرم استریم آنلاین فیلم و سریال دنیا عالی به نظر می‌رسد اما مشکل اینجاست که درست بعد از در دسترس قرار گرفتن این پلتفرم برای ایرانیان، نتفلیکس فیلتر شد!

پلتفرم نتفلیکس که درآمد خود را از طریق خرید اکانت نتفلیکس تامین می‌کند در سال 1394 بازار خود را گسترش داد و به 130 کشور خدمات ارائه کرد. ایران هم یکی از این کشورها بود تا ایرانیان چند دقیقه ای از به دست آوردن شرایط برابر با سایر انسان‌های جهان خوشحال باشند. با وجود این که این احساس دوام چندانی نداشت اما بازار استفاده از این پلتفرم در ایران رشد روز افزونی داشت تا بعد از چالش‌های متنوع اینترنت و فیلترشکن، نتفلیکس باز هم رقیبی جدی برای پلتفرم های دولتی فیلیمو و نماوا باشد.

با فیلتر شدن نتفلیکس در ایران، استفاده از این شبکه با آیپی ایران غیر ممکن شد. به همین دلیل تمام ایرانیان از آیپی کشورهای دیگر برای استفاده از این سرویس استفاده می‌کنند. یکی از محبوب ترین محصولات در این بازار، خرید اکانت نتفلیکس ترکیه است که به خاطر نزدیکی نسبی درآمد مردمشان به ما، قیمت اکانت نتفلیکس آن‌ها برای مردم ما قابل قبول می‌باشد.

برای مثال وقتی اکانت 20 دلاری نتفلیکس چیزی بیشتر از 1 میلیون برای ما هزینه دارد، قیمت اکانت نتفلیکس ترکیه چیزی حدود 400 هزار تومان فروخته می‌شود. با این حال اگر از خدمات ما برای خرید اکانت استفاده کنید، این هزینه تا نصف هم کاهش پیدا می‌کند.

4دیدگاه
در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!
ارسال دیدگاه
  • سهیل

    29 اکتبر 2023، 18:05

    نتفلیکس خیلی خوبه حیف که فیلتره. اما چی فیلتر نیست که این نباشه.

    • احمد عربی

      29 اکتبر 2023، 18:06

      با این شرایط سختی که برای استفاده ازش ساختن، باز هم کاربران زیادی داخل ایران داره. دیگه اگر فیلتر نبود فکر نمی‌کنم رقیبی می‌تونست دوام بیاره.

  • مهیارم دیگه بابا

    14 نوامبر 2023، 17:05

    ایران نتفلیکس استفاده میکنن؟ چطوریه شرایطش؟ همون 20 دلار رو میدن یعنی؟

    • احمد عربی

      28 نوامبر 2023، 12:10

      سلام. بله نتفلیکس کاربران ایرانی زیادی داره. هزینه‌ی استفاده از سرویس‌ها هم در سایت خود نتفلیکس همون 20 دلار هست اما سایت های ایرانی با هزینه خیلی کمتر این سرویس رو به مشتری میدن.

اعلان ها
اطلاعیه جدیدی وجود ندارد